Widget Image
O nas
Smo strokovnjaki na področju montaže pnevmatik, servisiranju osebnih, tovornih in gospodarskih vozil. Prav tako vam nudimo strokovno čiščenje DPF fltrov, polnjenje klimatskih naprav, kleparska dela in popravila ter obnovo podvozij. Vedno smo odprti za nove veščine, naše znanje pa pridno nadgrajujemo ob vsaki priložnosti.
Kontakt
asgrm@siol.net
+386 (40) 943 996
Breg pri Litiji 53, 1270 Litija
DELOVNI ČAS: 08:00 - 17:00
Breg pri Litiji 53, 1270 Litja
Kontakt: ‭+386 40 943 996‬

Servis osebnih vozil

s
s

Servis osebnih vozil

Redno in kvalitetno vzdrževanje vašega vozila vpliva na brezhibnost vožnje. S pomočjo našega vzdrževanja in servisiranja bo vaš jekleni konjiček še vrsto let deloval in izgledal kot nov. Kot strokovnjaki vam nudimo temeljit pregled in diagnostiko vozila, na podlagi katere nato opravimo celovit servis vašega osebnega avtomobila.

Mali in veliki servis osebnih vozil

Mali servis

Redni hitri servis zahteva obvezno menjavo motornega olja in filtra olja, filtra zraka, kabinskega filtra ter filtra goriva. Strokovno opravimo tudi računalniško diagnostiko, ki nas opozori na skrite težave.

Mali servis opravimo v kratkem času, kar pomeni, da avto čez nekaj ur že brezskrbno prevzamete nazaj. Ker svoje delo opravljamo strokovno vas bomo pri prevzemu avtomobila opozorili na morebitne težave v prihodnosti, spregledali pa ne bomo niti najmanjše malenkosti.

Kaj zajema veliki servis?

Veliki avtoservis poleg omenjenega zgoraj predvideva še obvezno menjavo zobatega jermena in napenjalcev jermena, vodne črpalke, menjavo mikro-jermena, svečk in tudi menjavo olja menjalnika. Kot strokovnjaki podrobno preverimo tudi zavorni in krmilni sistem, podvozje, hladilni sistem, izpušni sistem, včasih pa je potrebna tudi menjava obrabljene sklopke ali druga obvezna popravila s katerimi vas seveda pred menjavo tudi seznanimo.

Veliki servis traja nekoliko dlje, zagotovo pa z njim ne gre odlašati saj je varnost vožnje na prvem mestu. Ker je zadovoljstvo strank pri nas na prvem mestu, se lahko pred vsakim hitrim ali velikim servisom na nas obrnete tudi z različnimi vprašanji na katere vam z veseljem odgovorimo.

Kot strokoven servis vam za vsa opravljena dela izdamo vso potrebno dokumentacijo iz katere je jasno razvidno kateri materiali in nadomestni deli so bili pri servisu uporabljeni ter koliko časa je bilo potrebno za izvedbo posamezne storitve. Tako vam zagotovimo nadzor nad samim delom in servisom avtomobila.