Widget Image
O nas
Smo strokovnjaki na področju montaže pnevmatik, servisiranju osebnih, tovornih in gospodarskih vozil. Prav tako vam nudimo strokovno čiščenje DPF fltrov, polnjenje klimatskih naprav, kleparska dela in popravila ter obnovo podvozij. Vedno smo odprti za nove veščine, naše znanje pa pridno nadgrajujemo ob vsaki priložnosti.
Kontakt
asgrm@siol.net
+386 (40) 943 996
Breg pri Litiji 53, 1270 Litija
DELOVNI ČAS: 08:00 - 17:00
Breg pri Litiji 53, 1270 Litja
Kontakt: ‭+386 40 943 996‬

Prodaja in hramba pnevmatik

prodaja-pnevmatik-small-1
prodaja-pnevmatik-small-2

Prodaja pnevmatik

Smo avtoservis, ki nudi celovit servis pnevmatik. Kakovostna in ustrezno izbrana avtomobilska pnevmatika poleg boljših voznih lastnosti pomeni tudi daljšo dobo uporabe in manjšo porabo goriva, zato bomo z veseljem poskrbeli za vašo najboljšo odločitev, ob nakupu pa vam nudimo tudi montažo novih pnevmatik.

Kdaj je pravi čas za nakup ali menjavo pnevmatik?

Zakon o pravilih cestnega prometa predpisuje, da morajo biti vsa vozila med 15. novembrom in 15. marcem, ter seveda v zimskih razmerah opremljena s kakovostno zimsko opremo. Predlagamo vam, da se izognete gneči in čimprej rezervirate svoj termin za zamenjavo. Prav tako svetujemo, da redno skrbite za ustrezen zračni tlak pnevmatik, ki lahko podaljša življenjsko dobo pnevmatik.