Widget Image
O nas
Smo strokovnjaki na področju montaže pnevmatik, servisiranju osebnih, tovornih in gospodarskih vozil. Prav tako vam nudimo strokovno čiščenje DPF fltrov, polnjenje klimatskih naprav, kleparska dela in popravila ter obnovo podvozij. Vedno smo odprti za nove veščine, naše znanje pa pridno nadgrajujemo ob vsaki priložnosti.
Kontakt
asgrm@siol.net
+386 (40) 943 996
Breg pri Litiji 53, 1270 Litija
DELOVNI ČAS: 08:00 - 17:00
Breg pri Litiji 53, 1270 Litja
Kontakt: ‭+386 40 943 996‬

Servis gospodarskih in tovornih vozil

servis-tovornih-gospodarskih-vozil-small-2
servis-tovornih-gospodarskih-vozil-small

Servis gospodarskih in tovornih vozil

Poskrbeli bomo, da bo vaše vozilo v najhitrejšem času spet v brezhibnem stanju in pripravljeno na varno vožnjo. Z našim znanjem bomo odkrili še najmanjše napake v delovanju vašega tovornega vozila in vam tako zagotovili optimalno zanesljivost.

Servis tovornih vozil zajema redni in izredni servis za tovorna vozila, različna popravila vseh vrst tovornih vozil, celostne storitve na področju servisiranja in vzdrževanja vozila (motor, sklopi, diferencial, menjalnik…), popravila zavornih sistemov in tudi kleparska oziroma ličarska dela. Poskrbimo tudi za servis in polnjenje klimatske naprave. Ne pozabimo pa niti na računalniško diagnostiko s katero odkrijemo tudi vse bolj skrite težave.

Servisiramo tovorna vozila različnih znamk in z veseljem ter strokovnostjo poskrbimo tudi za vašega.