Widget Image
O nas
Smo strokovnjaki na področju montaže pnevmatik, servisiranju osebnih, tovornih in gospodarskih vozil. Prav tako vam nudimo strokovno čiščenje DPF fltrov, polnjenje klimatskih naprav, kleparska dela in popravila ter obnovo podvozij. Vedno smo odprti za nove veščine, naše znanje pa pridno nadgrajujemo ob vsaki priložnosti.
Kontakt
asgrm@siol.net
+386 (40) 943 996
Breg pri Litiji 53, 1270 Litija
DELOVNI ČAS: 08:00 - 17:00
Breg pri Litiji 53, 1270 Litja
Kontakt: ‭+386 40 943 996‬

Obnova koroserije in podvozja

s
s

Obnova koroserije in podvozja

Varno vozilo pomeni tudi stabilno in vzdrževano podvozje. Življenjska doba podvozja je odvisna od voznika, cestišča in na splošno od samega načina vožnje in vzdrževanje vozila. Okvaro podvozja boste slišali ali čutili na volanu. Marsikaj pa pokažejo tudi pnevmatike, sploh če so le te ob pregledu neenakomerno obrabljene. Kot usposobljen servis pregled podvozja izvajamo ob vsakem rednem servisu. Naš avtoservis vam nudi popolno obnovo podvozja; roke, amortizerji, vzmeti, vilice, končniki, polosi in stabilizatorji. Nudimo možnost popolne obnove podvozja, ki zaradi dotrajanosti in korozije ni več stabilno.

Prednost profesionalne obnove podvozja je ta, da jo  izvedemo strokovnjaki, ki imamo z antikorozijsko zaščito večletne izkušnje. Če rjavenje opazimo v zgodnji fazi je sanacija dokaj enostavna. Tako večja sanacija podvozja niti ni potrebna, ampak avtomobil le ustrezno antikorozijsko zaščitimo. Z ustrezno zaščito rjavenje zaustavimo in preprečimo novo nastajanje rje. V kolikor odkrijemo večje težave, rjo ustrezno odstranimo, temu pa sledi antikorozijska zaščita, ki služi kot podlaga za barvanje v zadnji fazi sanacije.

Poskrbeli bomo, da bo vaše podvozje varno in da bo obnašanje avtomobila enakomerno in v odličnem stiku s cestiščem.